Els socis de Ca n'Arimon, molts satisfets

El Complex Esportiu Municipal ha celebrat enguany l'onzè aniversari.

El Complex Municipal de Salut i Esport de Ca n’Arimon ha celebrat aquesta setmana l’onzè aniversari. Una enquesta realitzada aquest 2011 entre tots els usuaris de l’equipament reflecteix un nivell de satisfacció entre el 75 i el 99%.

L'enquesta, elaborada entre tots els abonats del Complex Municipal, reflecteix un nivell de satisfacció molt alt, ja que en totes les qüestions preguntades (instal•lacions, activitats, cursos, monitors, neteja, manteniment, etc.) el grau de satisafcció se situa entre el 75 i el 99%.

En l’enquesta, realitzada entre els mesos de febrer i març, els usuaris assenyalen com a la principal demanda de millora la renovació de l’espai de vestuaris. Aquesta demanda ja s’ha incorporat en el pla de millores d’enguany. Els treballs de renovació dels vestuaris van començar l’estiu passat i s’estan acabant de desenvolupar en aquests moments.

En el darrer any, el Complex Municipal de Salut i Esport de Ca n’Arimon ha invertit prop de 150.000 euros en obres de reforma i millora de les instal·lacions. Així, a més de la renovació dels vestuaris, també s’han incorporat noves màquines a la Sala de Fitness, s’ha ampliat l’estudi 3 d’activitats dirigides, s’han fet millores en el sistema de climatització del centre i s’ha fet una reforma i modernització de l’espai del restaurant, que finalitzarà en les properes setmanes.


L'equipament compta amb un equip de 180 professionals, més de 140 hores d'activitats dirigides setmanals, activitats per als més menuts, cursos de natació, piscina i solarium natural, sala de fitness i musculació, sauna, bany de vapor i hidromassatge, etc. Per celebrar l'aniversari, Ca n'Arimon ha organitzat una setmana plena d'activitats (masterclass spinning, country, bodyjam, torneig de bàdminton o aiguagim). La festa finalitza divendres a les 21 hores amb un monòleg a càrrec d'Alberto.
Edicions locals