SI Mollet acorda el seu vot nul pel 20-N i explica les raons

“Votar ERC o CiU és apostar per prioritzar un pacte fiscal amb Espanya impossible d’aconseguir i deixar en segon pla la fita de la independència” assegura el partit molletà.

En la darrera reunió del Consell Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència, es va ratificar per unanimitat recomanar la llibertat d’opció de vot en els comicis del 20-N.

L’executiva de la secció local de Mollet - Baix Vallès juntament amb els adherits i simpatitzants que han participat a la darrera reunió de SI Mollet han acordat fer públic el seu vot NUL posant una estelada dins el sobre i que també estaran al carrer per explicar-ne les raons.

SI Mollet creu que l'opció de votar a alguna de les forces catalanistes que es presenten en aquestes eleccions espanyoles, CiU o ERC, “és apostar per prioritzar un pacte fiscal amb Espanya impossible d'aconseguir i deixar en segon pla la fita de la independència”.  Segons el punt de vista dels independentistes, el 20 de novembre “havia de servir per bastir un pol independentista potent, plural i engrescador. Sobretot en uns moments en que l'últim baròmetre del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) eixampla encara més les distàncies entre els partidaris i detractors de la independència: En un hipotètic referèndum, el Sí ja guanyaria amb el 65% dels vots”.


Els independentistes molletans tenen un missatge molt clar pel 20-N: "Adéu Espanya".

Edicions locals