Duet de guitarres amb Roger Tapias i Ramon Durdal al Lledoner

Divendres tarda a les 18h a El Lledoner dins el cicle de música.

Divendres 4 de novembre, a les 18.30 h, el duet de guitarres format per Roger Tapias i Ramon Dordal oferiran un recital amb un repertori variat i innovador, La guitarra romàntica i els ritmes actuals, obres de diferents èpoques i estils. El seu repertori comprèn des de les melodies més emblemàtiques per a guitarra, passant per ritmes sud-americans, milonga, tango i samba fins a les cançons populars catalanes i composicions actuals que utilitzen nous i sorprenents elements tecnològics com el loop station.

Roger Tapias i Ramon Dordal formen duo estable des de l’any 1994. Tots dos guitarristes van finalitzar els seus estudis superiors al Conservatori Superior de Música obtenint les màximes qualificacions com a solistes i en formacions de música de cambra. Han estat premiats ens diversos concursos de guitarra com l’Européen des Regions, Vila de Salou, America Martinez i Ravel-Granados.

Han treballat el seu repertori amb mestres com Jordi Codina, Joan Furió i amb altres guitarristes reconeguts internacionalment com Alvaro Pierri, David Russell, Pavel Steild, Carles Trepat, Ricardo Gallén i Marcos Socias, entre d’altres. El concert es realitzarà a la sala d’actes del Centre de Serveis El Lledoner i l’entrada és gratuïta.

Edicions locals