Tarannà actua diumenge a La Bombeta

Utilitzen el jazz contemporani, el rock progressiu i la cançó instrumental com a punt de partida.

Diumenge La Bombeta acollirà el concert del grup Tarannà (20h). Una formació resident a Barcelona liderada per Sisu Coromina (La Bisbal d’Empordà, 1981), actiu des de 2006 i amb un repertori de temes originals que utilitzen el jazz contemporani, el rock progressiu i la cançó instrumental com a punt de partida per a buscar un so propi. Han realitzat nombrosos concerts per Catalunya i una gira per Suècia.

Abans d’arribar a les formació actual de quartet han passat per la de septet i sextet, amb la que han editat “Senyals de vida” (2007) i “Pintades d’amor i de guerra” (2009), ambdós amb la discogràfica Bisbalenca Bankrobber. Enguany han autoeditat “Tarannà + Cobla "Oda al Folklore“ (2011) amb el suport de la Cooperativa Integral Catalana.


Inici del cicle de poesia amb el recital de Josep Sarto


El proper dissabte 5 de Novembre començarà el cicle de poesia amb el recital del poeta local català " Josep Sarto". En el mateix cicle podra participar altra gent que tingui poesies seves o d' altres autors. Es podrà recitar contes curts, acudits de jocs de paraules, frases fetes, anècdotes històriques sobre el poble, etc. Tothom estar convidat a dir la seva però sense improvització.

Edicions locals