Irene Rigau visita la ciutat

La consellera d'Ensenyament fa entrega dels diplomes dels cursos d'Història de Catalunya que organitza CiU Mollet.

La Consellera d’Ensenyament Irene Rigau va fer acte de presència dimecres a La Marineta en un acte de CiU Mollet. Va ser en un acte discret ja que es tractava  de fer l’entrega de diplomes d’assistència als Cursos d’Història de Catalunya, que des de fa un any ha organitzat a Mollet la Federació.


Abans de l’entrega formal la consellera va dirigir un petit discurs on va dir que, "per decidir, com per estimar, cal conèixer la història del teu país". També va insistir en el poder alliberador de la cultura, ja que "ens permet entendre millor el món que ens envolta i decidir amb raciocini, cosa molt necessària aquests dies" va declarar. Rigau va parlar igualment de la salut mental que proporciona l’estudi: "dóna una obligació, un objectiu i una gran satisfacció quan s’aprèn".


"Ara que hi ha pocs diners, la formació és una bona alternativa per tenir el cap centrat i ajudar-te a millorar més endavant .... quan tot això va lligat al millor coneixement del país que estimem, pren un contingut també polític, però de la política en el sentit més general" va cloure Rigau.


En un altre ordre de coses, els dirigents de CiU de la ciutat  varen aprofitar per dialogar a part amb la consellera sobre els problemes que encara hi ha a Mollet com el quart institut i la quarta escola bressol.

Edicions locals