Centro Visión, des de 1990 a Mollet del Vallès

c/ Gaietà Ventalló, 24
TEL.   935934804    

Des del 1990 que els molletans confien en els òptics i optometristes diplomats de Centro Visión, ara, des fa tres anys  al cr. Gaietà Ventalló, 24.

Centro Visión ofereix descomptes amb totes les primers marques, tant en ulleres de veure com de Sol: “Sempre hi ha promocions assequibles a qualsevol butxaca”, explica l’equip de Centro Visión.

Compta també  amb un taller i laboratori propi, la qual cosa significa que té vidres en estoc i per tant,  permet fer els muntatges en una hora o abans. Aquesta òptica compta també amb maquinària d’última tecnologia. Centro Visión està especialitzat i n’és pioner a la ciutat en Ortoqueratologia nocturna. Es tracta d’una tècnica no invasiva substitutiva a la intervenció quirúrgica per tal d’eliminar o reduir la miopia.

Una altra especialitat són les lents de contacte, enfocant sobretot als més petits per a que puguin habituar-se a dur-les més aviat.  A més, Centro Visión  compta amb ulleres de Sol amb protecció per a condicions extremes.Finalment, també podràs venir a mirar-te la pressió ocular i també a utilitzar el Servei d’Audiologia.

Edicions locals