EMFO comença els cursos de formació ocupacional 2011

Gestió Comptable i Auditoria; Empleat d'oficina i Administratiu polivalent per a PIMES són els tres cursos que comenen dilluns.

La propera setmana, l’Empresa Municipal per la Formació Ocupacionali l’Ocupació (EMFO) engegarà 3 dels 22 cursos de formació ocupacional atorgats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) per a per al curs 2011-2012.

La formació ocupacional és aquella formació teorico-pràctica orientada a millorar la qualificació professional i la capacitat d’inserció laboral de les persones en situació d’atur, mitjançant la consecució i perfeccionament de les competències professionals.

Aquests són els cursos que comencen la setmana vinent:


- Gestió Comptable i Auditoria: dilluns 7 de novembre, a les 9,15h, al CIRD Joana Barcala.
- Empleat/ada d’oficina: dimarts 8 de novembre, a les 9,15h, a Can Pantiquet.
- Administratiu/iva polivalent per a PIMES: Anglès comercial bàsic: dimecres 9 de novembre, a les 9,15 h, a les instal•lacions d’EMFO.

La resta de cursos s’activaran progressivament en el transcurs d’aquest any 2011 i fins el proper maig del 2012. En total s’impartiran 3.930 hores de formació, 675 més que en l’any 2010 i se’n podran beneficiar 380 ciutadans de Mollet i del Baix Vallès.

Les persones que estiguin interessades poden inscriure’s a la resta de cursos pendents de començar visitant el web d’EMFO, on trobaran tota la informació relacionada amb els cursos de formació ocupacional: dates d’inici, continguts, requisits d’accés, durada i sortides professionals. Així mateix, es poden adreçar a EMFO (c. Riera 7, 1a planta), de dilluns a divendres entre les 9 i les 19 h, on rebran un assessorament més personalitzat i l’orientació que necessitin abans de formalitzar la inscripció.


EMFO continua amb el Programa CLARA 2011

El passat mes de setembre va començar la 4a edició d’aquest programa d’itineraris d’acompanyament personalitzat per a la recerca de feina, adreçat a dones. EMFO desenvolupa aquest programa fruit del conveni que l’Ajuntament de Mollet va signar amb l’Instituto de la Mujer i compta amb finançament del Fons Social Europeu.

En la quarta edició del Programa Clara hi participen 21 dones. L’objectiu principal de la primera fase ha estat treballar en grup tots aquells aspectes que poden ajudar les dones a presentar-se com les millors candidates en un procés de selecció, fent incidència en temes de motivació personal, autoconeixement, autoestima, competències, actituds i habilitats personals. Ara, el programa continua amb el seguiment i tutorització personalitzada de cada una de les participants.

El tret diferenciador i innovador d’aquest programa respecte a d’altres, és el fet que introdueix en la seva metodologia la perspectiva de gènere, tot posant èmfasi en el treball de la fase de motivació personal.

Els resultats ja aconseguits en aquesta edició gràcies al treball, l’esforç i la dedicació de totes les participants ha estat la inserció de 4 dones.

Edicions locals