El Billar Mollet esgarrapa un punt davant el Montmeló (4-4)

El Mollet B també empata a domicili davant l’Alba de Badalona.

El Club Billar Mollet continua fent un bon paper al Campionat de Catalunya de Billar a Tres Bandes. El primer equip, que juga a la Segona Divisió, va treure un punt a casa davant el Montmeló (4-4).

En la primera partida, Castañé va perdre davant Jesús per 25-28. A la segona, Martínez va recuperar els dos punts contra Montoya per un contudent 35-17. Alves va tornar a avançar el Montmeló a la tercera partida davant Feliu per 23-35. A la darrera partida, Busquets va esgarrapar un punt pel Mollet davant Romeu per 35-27. El Mollet visitarà dissabte el Mont-roig del Camp, un desplaçament teòricament assequible pels molletans. 


El Mollet B, que juga a la Tercera Divisió, va treure un punt de la visita a l’Alba de Badalona (4-4). En la primera partida, De la Rosa va perdre davant el molletà Bonache per 12-14. 


Aquests primers dos punts els va doblar Hernández guanyant a Méndez per  9-15, que va deixar el marcador 0-4 al descans. Però els badalonins es reservaven els seus caps de fila pel final i primer Borràs, amb un 25-19 sobre Vidal, i després Calvet, amb un 30-21 davant Vilaseca, van aconseguir empatar.  El Mollet B rebrà la visita dissabte del Mataró B.

Edicions locals