EMFO inicia el darrer curs del FIL

EMFO ha començat aquesta setmana l’últim curs del projecte de Formació i Inserció Laboral.

Aquest dilluns, L’Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) ha començat el darrer curs del projecte de Formació i Inserció Laboral. Es tracta del curs de Conserge i Manteniment d’Edificis i s’adreça prioritàriament a dones i joves demandants d’ocupació.

La finalitat del programa FIL és que els participants adquireixin, a la vegada, coneixements i  experiència professional per potenciar les seves expectatives de trobar feina. El curs de conserge, que s’està fent al Centre Cívic L’Era, ha tingut molt bona acceptació, ja que han sol•licitat participar-hi unes 180 persones.

Tot i que tradicionalment la professió de conserge ha estat vista com una feina d’homes, en aquest curs predominen les dones, les quals poden realitzar perfectament les tasques pròpies d’aquesta professió.

El curs de Conserge d’Edificis donarà als alumnes l’oportunitat de fer 60 hores de pràctiques a centres i empreses de la zona. Els alumnes podran participar en tallers i tutories, l’objectiu de les quals és optimitzar els seus recursos a l’hora de cercar feina.  

Aquest curs és l’últim que s’imparteix dins del projecte FIL, gràcies al qual s’han format ja 66 persones, de les quals 26 han trobat feina.

El projecte FIL s’inclou en la subvenció concedida pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc de la convocatòria de subvencions per entitats locals 2010-2011 i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

Edicions locals