Mollet acollirà una prova de Push-BikeTrial

Es tracta d’una nova disciplina de trial de bicicleta sense pedals adreçada als més menuts.

El proper 18 de desembre,  la plaça Pau Casals de Mollet del Vallès acollirà una prova de Push-BikeTrial. Es tracta d’una nova disciplina de trial de bicicleta sense pedals adreçada als més petits: de dos a cinc anys.

Les bicicletes seran de dues rodes i només es podrà avançar amb l’ajut dels peus. L’especialitat del Push-BikeTrial es divideix en dos grups: aquells que hagin complert els dos anys i encara no tinguin tres i mig;  i aquells que hagin complert els tres anys però encara no tinguin cinc.

Els pares podran aconsellar i donar instruccions als fills. El circuit tindrà una llargada aproximada d’uns 50 metres i s’hauran de fer 3 voltes, tot i que la primera és d’entrenament i no puntuarà.

A més, els participants hauran de superar obstacles que poden ser naturals o manuals (gimcana). Els participants han de portar obligatòriament casc, botes, pantalons llargs i guants. Els guanyadors rebran material escolar, joguines, trofeus i fins i tot menjar.


L’organització d’aquesta prova anirà a càrrec del Club Moto Mollet, l’Escuderia Isern, l’Ajuntament de Mollet del Vallès i l’Associació catalana de Bike Trial.

Edicions locals