'la Caixa' dóna dotze mil euros a la Fundació Alb - Bosc

Per a la reforma del pis Respir, que permet acollir a sis persones amb disminució psíquica de la Fundació.

L’Obra Social de La Caixa ha donat dotze mil euros a la Fundació Alb-Bosc per a posar en marxa el pis RESPIR. Un habitatge tutelat, que compta amb monitoratge durant les 24 hores del dia que permet l’acollida durant uns dies de les persones amb disminució psíquica en cas de necessitats.

A l’acte de signatura de l’acord han assistit, el president de la Fundació, Zoilo Lahuerta, el vicepresident José Poblador, i el director de l’oficina de ‘la Caixa’ de Jaume I, Salvador Pielías, i el responsable de l’Obra Social al Vallès Sud, Xavier Valdivieso.

Per Lahuerta, aquesta donació és important ja que “a banda d'oferir un servei als discapacitats, volem que la gent se n’assabenti d’això i que pugui haver-hi més demanda d’aquests pisos”. Pielías va declarar estar orgullós d’un acte com aquest i va posar de manifest l’interés de l’entitat en aquest projecte: “Tenim catalogats una sèrie de col·lectius que creiem estan més desprotegits i busquem el bé de les persones. Aquesta és la nostra prioritat”.

El responsable de l’Obra Social del Vallès Sud, Valdivieso, va recordar que durant l’any 2010 de 250.000 euros de pressupost d’obra social , 200.000 euros han estat destinats a la pobresa i l’exclusió social. També va explicar que a cada municipi ‘la Caixa’ té una persona que “treballa en seguir quines necessitats hi ha de forma dinàmica i per arribar als màxims objectius”.

Edicions locals