Monràs veu "inacceptable" qualsevol canvi en l'acord amb Piaggio

L'alcalde de Mollet del Vallès insta a la Generalitat a intervenir i intercedir en favor dels interessos de la planta de Martorelles.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha traslladat a la conselleria de F. Xavier Mena la seva preocupació i enuig per les notícies aparegudes aquesta setmana segons les quals Piaggio podria endur-se a Itàlia el 90% de la producció de Derbi a Martorelles.

Monràs ha parlat aquest matí amb el cap de gabinet del conseller d’Empresa i Ocupació, al qual li ha traslladat la seva preocupació per les notícies sobre un possible incompliment de l’acord que Piaggio va assolir amb els treballadors de la planta de Derbi a Martorelles el passat estiu. Monràs ha catalogat com a inacceptable qualsevol canvi en aquest acord i ha instat la Generalitat a intervenir i intercedir en favor dels interessos de la planta de Martorelles.

 L’acord, assolit el passat estiu, recollia el compromís de la multinacional italiana, propietària de la marca Derbi, de mantenir la producció de motocicletes a Martorelles fins al 30 de juliol de 2012 i buscar, mentrestant, una alternativa industrial per donar continuïtat a l’activitat de la planta de Martorelles.

Si es produís l’incompliment de l’acord denunciat pel sindicat CCOO, Piaggio podria endur-se a la seva planta d’Itàlia el 90% de la producció de motocicletes que s’està fent actualment a Martorelles.

Edicions locals