El Síndic Personer participa en les VI Jornades de Formació del FòrumSD

Les jornades de formació estan organitzades pel ForumSD i la Sindicatura municipal de Greuges de Terrassa.

El Síndic Personer de Mollet, Vicenç Vilà, prendrà part dijous i divendres  de les VI Jornades de Formació organitzades pel Fòrum de Síndics, Síndiques, Defensors i Defensores locals de Catalunya, que se celebren a Terrassa.

Més de 60 persones, entre els titulars, síndics i defensors, i el personal al seu servei, han confirmat la seva presència a les Jornades on també hi participarà Vicenç Vilà, Síndic Personer de Mollet.

La sessió inaugural es farà dijous al matí, amb la conferència  “Defensar els Drets fonamentals en temps de crisi", a càrrec del professor Joan Subirats, catedràtic de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Pel que suposa als continguts de la formació del divendres, s'ha previst la presència i participació d'experts en problemàtiques que són habitualment objecte de la presentació de queixes a les sindicatures locals, com l’avaluació i gestió de la contaminació acústica o la potestat sancionadora en matèria d’urbanisme.

Les jornades de formació estan organitzades pel ForumSD i la Sindicatura municipal de Greuges de Terrassa, amb el suport i col•laboració de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Terrassa.

Edicions locals