‘La dreta promou un model de destrucció de l’Estat de Benestar’

El número set per Barcelona, Albert Soler, defensa l’esport com a element de prevenció de malalties i com a causa de la disminució de la despesa sanitària.

El PSC va triar aquest dimarts el Complex Esportiu de Ca n’Arimon per a un altre acte de campanya a la ciutat. Aquest cop va ser l’exsecretari d’Estat per l’Esport, Albert Soler, qui va acompanyar a Josep Monràs i Sergi Mingote.

Soler, que va ser el creador del Pla Estratègic de l’Esport a Barcelona, va explicar d’on venen els èxits esportius d’aquest país: “No és casualitat, durant molts anys s’ha fet una molt bona feina per municipis, esport a les escoles i de base, que ha permès tenir els esportistes d’elit de l’actualitat”. Soler va afirmar que que “els governs socialistes del món municipal són els que més han apostat per l’esport de base. Els ajuntaments han invertit en instal·lacions esportives com aquesta amb la vessant de formació però també de salut”. I és que Soler reivindica aquests complexos esportius com a espais de prevenció de malalties que poden dur a una important conseqüència: “Que la despesa sanitària disminueixi”.

El número set per Barcelona va recordar que els socialistes aposten per un model públic d’Esports, Sanitat, Educació i Serveis Socials i que CiU i PP, tot el contrari: “La dreta promou el model de destrucció de l’Estat del Benestar. L’esport també és un dret públic i també una de les fites que ha aconseguit el govern socialista”.

Edicions locals