El teu destí és el que fa d'ell

c/ Ramon Casas, 1        
TEL. 935702345

Motivat per la seva experiència i saber fer en rentats i acabats denim, el fundador de Salsa, un visionari fet a si mateix, va fer el seu somni realitat: crear uns jeans de qualitat amb un fit únic, a través d'una marca feta per a la gent que gaudeix d'un estil de vida contemporani i cosmopolita. Això és el que Salsa representa!

Salsa va ser creada el 1994 i distribuïda en botigues multimarca. El 1998, Salsa obrir la seva primera botiga al detall, situada al Nord Shopping Center de Porto, Portugal. Des de llavors, la marca ha explotat en l'escena del detall, aconseguint una posició de lideratge en els mercats portuguès i espanyol. L'èxit creixent de la marca es deu al seu extraordinari i ampli catàleg de premium texans que solidifiquen la posició de Salsa en el mercat de detall com una marca d'alta qualitat, identificada com avantguardista en R + D, amb un vestuari afavoridor, còmoda , autèntica i de ràpida resposta al mercat.

Avui Salsa és coneguda com una marca que reflecteix un estil de vida autèntic, oferint una completa col • lecció de jeans, roba i accessoris en més de 30 països, a través de botigues mono-marca, botigues en departaments i botigues multimarca acuradament seleccionades.

Edicions locals