'Que ningú es penedeixi dilluns de no haver anat a votar'

El candidat número 3 del PSC per Barcelona, Joan Rangel, va visitar Mollet en el darrer acte de campanya electoral dels socialistes.

El candidat número 3 per Barcelona del PSC, Joan Rangel, ha visitat aquest matí la ciutat en el darrer acte de campanya electoral dels socialistes a Mollet. L’alcalde Josep Monràs ha presentat a Rangel com la persona que “ha ajudat molt com a Delegat del Govern a Catalunya a les diferents obres públiques com per exemple la remodelació d’aquest parc de Can Mulà”. Monràs ha enviat un missatge clar a la ciutadania: “Que dilluns ningú es penedeixi de no haver anat a votar”.

Per la seva part, Joan Rangel, ha iniciat el seu breu parlament recordant que “hi ha molts que viuen només de promeses i la realitat actual dista molt de les seves promeses”.A més ha afegit que “els socialistes presentem un programa factible  que parteixen de valors”. 


El candidat número 3 per Barcelona ha assegurat lluitar contra la crisi per crear llocs de treball i iniciar un creixement de forma sostenible: “Necessitem gent formada i amb empenta que aportin a la recerca i innovació, per generar riquesa per ser repartida i crear una societat cohesionada”,


Rangel ha recordat que “ells com oposició no han proposat res per canviar aquesta situació” i ha afegit que a altres països com Portugal “han votat a la dreta degut a la situació i la dreta ha fet pagar la crisi a qui menys culpa té”.

Seguint la línia de Monràs, el número 3 per Barcelona ha assegurat que penedir-se no serveix de res: “Si la gent no reflexiona, ens trobarem amb un tsunami de color blau” per acabar declarant que “no volem tornar a créixer a partir de l’economia d’especulació que és el que ens ha portat fins aquest punt”. 

Edicions locals