La gent gran de Mollet celebra la trobada poètica Poetes Grans

Els actors que donen vida a Nora i Pitu, de la sèrie de TV3 La Riera, seran els encarregats de presentar l'acte de dijous.

El proper 24 de novembre se celebra la trobada poètica Poetes Grans, un recital a càrrec de poetes i poetesses grans de la nostra ciutat. Es tracta d’una activitat promoguda per la Regidoria de Gent Gran amb la col•laboració dels casals i les entitats de gent gran de la ciutat.

Aquesta iniciativa va néixer fa 16 anys per donar resposta a  tota aquella gent gran amb inquietuds poètiques que no trobava una plataforma on expressar-se. Des del començament es va concebre com una trobada poètica més que com un concurs, ja que no hi ha la voluntat de fomentar la competitivitat, sinó la participació del màxim nombre possible de persones grans.

La 16a edició dels Poetes Grans ha comptat amb la participació de 28 poetes i poetesses, 17 dones i 11 homes, que han lliurat un total de 51 poemes de temàtica variada entre els quals destaquen les obres sobre la família, els records de la infantesa, l’amor i sobre el fet mateix de ser escriptor. Les propostes reivindicatives i humorístiques també formen part de les obres presentades. La mitjana d’edat dels participants és de 65 anys.

La trobada poètica tindrà lloc el proper dijous 24 de novembre, a 2/4 de 6 de la tarda, al Mercat Vell. Els actors Mercè Martínez i Màrius Hernández, que donen vida als cuiners de La Riera, Nora i Pitu, seran els encarregats  de conduir l’acte i presentar els veritables protagonistes de la nit, els Poetes Grans de Mollet.

Edicions locals