L'ADHEC, s.XXI s’adhereix al Voluntariat per la llengua

L’ Associació d’Autònoms de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya, s. XXI impulsa la creació de parelles lingüístiques entre els seus associats.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i l’ Associació d’Autònoms de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya, s. XXI (ADHEC, s. XXI), amb seu a Mollet del Vallès,  han signat un acord de col•laboració per promoure el programa  Voluntariat per la llengua entre els seus associats.

L’Associació d’Autònoms de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya, s. XXI  es compromet a adreçar-se en català i a mantenir la conversa en aquesta llengua, sempre que sigui possible. També garanteix que els associats trobaran facilitats per expressar-se i ser atesos en català. Així mateix, informarà el personal de l’associació que tingui dificultats per expressar-se en llengua catalana dels cursos que organitza el Servei de Català. L’associació, a més, impulsarà el programa del Voluntariat per la llengua entre els associats per tal de fer parelles lingüístiques entre les persones que ja el parlen habitualment i aquelles que necessiten practicar-lo, perquè el parlen amb més dificultat.

Per la seva banda, el CPNL donarà  un adhesiu que  identificarà l’ Associació d’Autònoms de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya, s. XXI (ADHEC, s. XXI),  com a organisme col•laborador.

També facilitarà informació sobre els serveis que el CPNL ofereix (cursos de català, assessorament lingüístic, acolliment i Voluntariat per la llengua). D’altra banda, el CPNL difondrà la llista d’organismes col•laboradors en el programa Voluntariat per la llengua en el web del CNL del Vallès Oriental.

Edicions locals