El segon Fira’t a Gallecs, sobre llegums
L’Associació de Celíacs de Catalunya parlarà sobre els productes de Gallecs per a celíacs.
La plaça de l’església de Gallecs acull aquest diumenge el tercer i últim Fira’t a Gallecs de la temporada. Sota el títol ‘Cuina amb la fira la teva vianda’, l’Espai Rural proposa aquest cop conèixer els diferents llegums ecològics a Gallecs: el cigró menut, la llentia pardina i la mongeta del ganxet (baluard Slow Food).
Així, durant tot el matí es podrà visitar el racó de l’exposició amb diferents varietats de llegums, el racó de les llavors amb varietats locals i tradicionals i el racó del cistell de Gallecs on es podran comprar els productes autòctons.
L’espai Aprén, a partir de les 11h, oferirà una xerrada sobre els beneficis del consum de llegums a càrrec de la naturòpata Anna Font. A les 11:30h, l’Associació de Celíacs de Catalunya oferirà també una xerrada sobre els productes de Gallecs per a celíacs. I tot seguit els més petits podran gaudir del raconet Passa-t’ho bé amb Mon Mas i els més grans amb el Tasta’m a partir de els 13h.