Convocat el Concurs de Fotografia de Sant Vicenç 2012

És la XVII edició d'un certamen que se celebra a l'entorn de la Festa Major d'Hivern.

L’Ajuntament de Mollet ha convocat la XVII edició del Concurs de Fotografia de Sant Vicenç, que se celebra cada any a l’entorn de la Festa Major d’hivern, i que s’ha convertit en un dels actes més consolidats de la festa.

El XVII Concurs de Fotografia de Sant Vicenç, està organitzat per l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de la Regidoria de Cultura. Hi poden participar totes les persones que ho desitgin presentant les seves fotografies abans del 10 de gener de 2012. Cada participant pot enviar fins a tres obres per tema, en color o blanc i negre, que no hagin estat publicades ni premiades en altres concursos.

S’admeten tant fotografies en format analògic com digital. Les fotografies es podran ajustar digitalment, però només s’accepten retocs bàsics de llum, contrast i color, i no fotomuntatges ni altres tècniques especials.

El concurs té dues categories segons el tema de la fotografia (tema Mollet o tema lliure), més un premi al millor participant local i al millor concursant jove, per a residents a Mollet, entre 12 i 18 anys.

Els premis són:


•        TEMA A: Mollet


Primer premi: 250 € i diploma
Segon premi: 150 € i diploma
Tercer premi: 100 € i diploma

•        TEMA B: lliure


Premi únic: 200 € i diploma

•        Premi millor participant local: 150 € i diploma   
•        Premi millor participant jove: 100€ en material fotogràfic

El veredicte del concurs es farà públic el 20 de gener de 2012, en un acte al Centre Cultural La Marineta, en el marc de la Festa Major de Sant Vicenç. Una selecció de les obres presentades quedaran exposades a La Marineta fins al 4 de febrer.

Sota aquestes línies pots consultar les bases del concurs.

Edicions locals