Milers de molletans omplen el parc de les Pruneres

Tot i que el migdia va ser el moment de màxima afluència de persones, els molletans van adreçar-se al parc durant tota la jornada.

Milers de persones van omplir diumenge el nou parc de les Pruneres. La inauguració del cèntric espai va tenir lloc al migidia, quan les pantalles de cinc metres d'altura van projectar diverses imatges. A continuació, la font monumental va començar a rajar aigua. El nou parc de les Pruneres és el segon parc més gran de la ciutat, només per darrere del parc dels Colors.


A primera hora del matí, els operaris deixaven el pas lliure al parc, tot retirant les tanques que en els darrers mesos han protegit les zones de vegetació en creixement. A partir d’aleshores, els primers visitants van fer acta de presència per admirar el nou i esperat parc, passejar el gos o simplement, ser dels primers a posar-hi els peus.

A les 11 h, el cercavila del grup Xarop de Canya animava més persones a adreçar-se fins el parc, on s’anaven concentrant milers de veïns i veïnes que esperaven l’encesa de les pantalles de leds i l’arc d’aigua, mentre els més menuts estrenaven els jocs infantils o feien cua per llançar-se per la tirolina. A les 12 h, un compte enrere projectat a les pantalles donava la benvinguda al parc a tothom. Tot seguit, els assistents van poder admirar també com l’aigua donava vida a l’arc-font.

Tot i que el migdia va ser el moment de màxima afluència de persones, els molletans van adreçar-se al parc durant tota la jornada, amb la intenció, també, de gaudir de la il•luminació nocturna del parc i de l’arc d’aigua. A les 7 de la tarda, molts infants encara feien cua per llançar-se de nou per la tirolina.


Dibuixos infantils del parc de les Pruneres


L’Ajuntament i el Museu Abelló van organitzar un taller infantil en el qual van participar més de 250 nens i nenes fent un dibuix del parc de les Pruneres. Tots els dibuixos que van ser retornats a l’organització, es podran veure projectats a les pantalles del parc a partir del proper cap de setmana, 3 de desembre, i durant tota la setmana següent.

Edicions locals