“La botiga de Mollet ha estat una de les obertures amb més èxit de la història de Decathlon Espanya”

Els responsables de Decathlon valoren positivament el primer any de la botiga a Mollet, per on han passat més d’un milió i mig de persones i hi han treballat unes 400.

"La botiga de Mollet ha estat una de les obertures amb més èxit de la història de Decathlon Espanya”, així va definir el primer any de vida Decathlon Mollet el director regional de la Catalunya Nord, Eduardo Malo de Molina durant la roda de premsa que va oferir amb la directora de la botiga Yasmina Pros, l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, i la regidora de comerç, Mercè Pérez, aquest dimarts.

Aquest reeixit balanç és conseqüència del més de milió i mig de persones que han visitat la botiga en aquest primer any. “L’abast d’aquesta botiga va més enllà de la comarca a raó de la singularitat de les instal•lacions. La meitat dels visitants són de comarques com el Maresme, el Vallès Occidental, la Selva, o de la ciutat de Girona”, va explicar Malo de Molina.


Pel que fa als llocs de treball, Decathlon Mollet del Vallès ha creat en aquest any de vida 400 llocs de treball. Actualment hi treballen 160 persones i s’espera que per aquest Nadal la plantilla arribi a les 200. “Estem molt orgullosos de crear ocupació en el moment de crisi actual i de crear-ne per als joves”, va declarar la directora de la botiga Yasmina Pros, que va afegir que cinc d’aquests venedors que van començar al desembre del 2010 han ascendit i han assumit càrrecs de major responsabilitat.

L’alcalde Josep Monràs va destacar la implicació de la multinacional a la ciutat: “Decathlon s’ha implicat en la dinàmica comercial i social de la ciutat amb una clara voluntat de participar”. Monràs va definir Decathlon Mollet com “el centre de l’univers esportiu de Catalunya i centre de referència en venta esportiva”.

De cara el 2012, la botiga ha ampliat en 100 m2 més la seva oferta comercial per a esports com la travessia, l’alpinisme, l’escalada, el running i el BTT. A més, la botiga ha col·laborat en aquest any amb diferents entitats esportives i escoles de la ciutat (CF Mollet UE, el CA Mollet, Tennis Taula 2002, Jocs Escolars, etc.). Com a curiositat, destacar que a Decathlon Mollet s’ha rodat el primer anunci de la marca de running Kalenji a nivell internacional.

Edicions locals