Xerrada sobre la lluita contra la violència de gènere a Nicaragua

Es presentaran els resultats del projecte d’assessoria psicolegal a dones de Nicaragua, promogut pel Projecte Míriam i la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Mollet.

Aquest dijous, 1 de desembre, a les 7 de la tarda, a La Marineta, tindrà lloc la xerrada “La lluita contra la violència de gènere a Nicaragua”, on es presentaran els resultats del projecte d’assessoria psicolegal a dones de Nicaragua, promogut pel Projecte Míriam i la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Mollet.

La xerrada forma part de les activitats organitzades amb motiu del Dia Internacional de la No Violència contra les Dones. Hi intervindran Josep Monràs, alcalde de Mollet,; Janixia Beltrand, inspectora de la Policia Nacional de Nicaragua i responsable de la Comisaria de la Mujer en Villanueva; Francis Mayorga, advocada  especialista en dret penal, violència de gènere, i abús sexual a menors, treballa a la zona d’Amunorchi Nicaragua; Joseba Méndizabal, responsable de la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO Vallès Oriental- Maresme; Antonio Felices, regidor Coordinador de l'Àrea de Relacions Ciutadanes i Participació de l’Ajuntament de Mollet; Ana María Díaz, regidora de Serveis Socials; i Alicia Domínguez, regidora de Polítiques d’Igualtat.


Projecte d’assessoria psicolegal a dones de Nicaragua

Els objectius del projecte d’assessoria psicolegal a dones dels municipis del nord de Chinandega (Nicaragua) són la promoció i defensa dels drets de la dona, la infantesa i l’adolescència per tal de millorar la seva situació personal, familiar i social. També pretén incidir socialment i política per a la igualtat de gènere, afavorint la seva integració plena a la societat. Per aconseguir els objectius, l'estratègia de la Fundació Pau i Solidaritat i l’Associació MIRIAM  s’ha basat en tres eixos de treball: la prevenció, l'atenció psicolegal i la coordinació interinstitucional.

Edicions locals