EMFO, més enllà de la formació específica

Els cursos de formació ocupacional que imparteix EMFO van més enllà de la formació específica.

Des d’octubre, EMFO ha iniciat 5 dels 22 cursos de formació ocupacional pel curs 2011-2012. Aquest dimecres, 30 de novembre, ha començat el curs de Treballador/a Forestal, que es farà al Consorci de Gallecs. Tots els cursos es divideixen en formació específica professional, balanç professional, nous recursos informàtics i, com a valor afegit, el mòdul “valors d’emprendre”.

Els cursos de formació ocupacional atorgats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) estan dirigits majoritàriament a persones en situació d’atur i tenen com a objectiu millorar la seva qualificació i proporcionar-los eines i recursos per a la reinserció sociolaboral.

Tots els cursos que imparteix EMFO van més enllà de la formació específica professional i aporten també coneixements informàtics i el mòdul “valors d’emprendre”, que pretén dotar de qualitats, aptituds i iniciativa als participants, de manera que els serveixi per a emprendre qualsevol activitat: recerca de feina, presentar-se millor en un procés de selecció, marcar-se uns objectius clars, etc.

Pel curs que ha començat avui, Treballador/a Forestal, EMFO ha rebut 159 sol•licituds d’inscripció. Finalment 20 persones han estat seleccionades, 3 dones i 17 homes. Els cursos que ja han començat a tractar els valors i coneixements proactius, són dos: el curs d’Administratiu/iva polivalent PIME: Anglès i el curs d’Empleat/ada d’oficina.

Edicions locals