El parlament insta a la Generalitat a la construcció de l’Institut a la Vinyota

El passat 24 de novembre a proposta del grup parlamentari d’ICV-EUiA.

El passat 24 de novembre el Parlament de Catalunya va aprovar una resolució instant al Govern de la Generalitat de Catalunya a a la construcció del 4rt Institut a Mollet del Vallès. La resolució, proposada per ICV-EUiA, indicava que aquest institut hauria d’estar construït al setembre de 2012. Finalment, però, una esmena de CiU va fer que no es parlés de data. La resolució final, aprovada per unanimitat diu el següent: “El parlament insta el govern a impulsar la construcció del quart institut previst pel departament a Mollet del Vallès en els terrenys de la Vinyota cedits per l’Ajuntament”.

Aquesta resolució va ser donada a conèixer pel grup Municipal en el torn de preguntes del ple de novembre, que es va fer el dilluns dia 28 de novembre a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Marina Escribano, portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA, preguntava al govern si l’alcalde ja havia estat rebut per la consellera d’ensenyament per parlar d’aquest tema. La regidora va indicar que no havien estat rebuts i que continuaven insistint. En aquest context, la regidora d’ICV-EUiA va fer conèixer al govern la resolució que havia estat aprovada al parlament sobre el 4t institut de Mollet.

En la sessió de preguntes, el grup municipal d’ICV-EUiA, va preguntar, entre d’altres, sobre la situació del pàrquing de la Plaça Joan Miró, on no s’ha venut cap plaça i el contracte determina que l’Ajuntament s’haurà de fer càrrec l’any 2012 de les places no venudes; també es va preguntar sobre la situació d’aturada que pateix la construcció dels nous jutjats i els problemes que es plantegen a les dependències actuals. Una altra pregunta anava en la línia de saber el cost total de la plaça de les Pruneres i el nivell d’ocupació del pàrquing soterrani. "No totes les preguntes van obtenir una resposta acurada o suficient, i d’altres s’està a l’espera de rebre la documentació per escrit, per poder continuar treballant-hi", va explicar el grup ecosocilaista.

Edicions locals