Galiot Teatre opta a dos premis del Festitíteres d’Alacant

La companyia molletana participarà aquest cap de setmana en aquest festival.

Dijous al matí Galiot Teatre va marxar cap a la 24a edició del Festival Internacional de Titelles que se celebra a la capital d’Alacant.

Hi estaran durant quatre dies amb dues produccions. El dijous inauguraren el Festival de Titelles i les escoles de la ciutat gaudiran durant els dos primers dies de l’espectacle de titelles “En Bernat el Pescador”. Aquesta producció es va estrenar amb coproducció de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

En acabar l’espectacle, els infants visitaran la instal·lació de “Cal Titella”, que estarà al interior del vestíbul i pati de l’Auditori Cigarreras durant els quatre dies la gran instal·lació de l’espai lúdic i de creació amb titelles. Aquest espai funcionarà durant els dos primers dies a nivell escolar i pedagògic; i el cap de setmana, dissabte i diumenge, estarà obert a tot el públic. Aquest prestigiós festival de titelles lliurarà diferents premis a les millors propostes teatrals. Galiot optarà a dues categories de premi.

Amb aquesta participació al país valencià, Galiot ja donarà per tancada la gira de promoció que ha realitzat durant tot aquest any per diferents autonomies. La companyia molletana ha tingut la sort de poder participar en els principals festivals internacionals de titelles i de teatre de carrer.

Actualment Galiot es troba en diferents converses telefòniques amb diferents festivals internacionals de titelles de l’Estat i de fora per poder muntar un gira per l’any vinent, durant els mesos de maig i juny.

Edicions locals