El Racó de Ca la Leo renova la carta

c/ Rambla Pompeu Fabra, 40        935701012          

El Racó de Ca La Leo ja fa més de sis anys que es va traslladar a la Rambla Pompeu Fabra. Abans, com recordareu, es trobava des feia 24 anys als Quatre Cantons. Les especialitats de la cuina familiar de El Racó de Ca La Leo són moltes. Una d’elles és l’assortit d’embotit ibèric amb el que compta.

Pel que fa a la carta, els plats més populars són les amanides de formatge de cabra amb fruits secs, les galtes de porc, els entrecots i com a darrera novetat, el bacallà amb crema de bolets. 


Un altre dels punts forts de Ca la Leo són les seves tapes variades, on destaquen els “callos”. Cada dissabte gent de Mollet i de fora la ciutat s’apropen al restaurant per tastar aquest plat típic de la cuina de la Leo.

No només les tapes, la carta o les torrades ibèriques són coneguts a Ca la Leo, sinó que també els entrepans calents són molt populars. A destacar les seves famoses hamburgueses, l’entrepà Madrileny (calamars, enciam i maonesa) o l’Especial Ca la Leo (llom, bacon i formatge).  I ara amb nous entrepans com el de llom, romesco i formatge.

Ara que s’apropen les festes de Nadal, cal recordar que el Racó de Ca La Leo també compta amb menús per a grups. Entre setmana, el menú de migdia és de 9,50 eruos, els dissabte de 12 euros i els diumenges de 15 euros.

Fins i tot les postres com el flam de mató, el de xocolata o el mousse de iogurt, entre d’altres, són 100% casolans.

Edicions locals