Oriol Fort, nou director del Centre d’Estudis Molletans

Ell va ser l’artífex de la creació del Centre d’Estudis Molletans, a partir de la voluntat de l’Ajuntament i la Parròquia de Sant Vicenç.

Oriol Fort ha estat nomenat nou director del Centre d’Estudis Molletans (CEM) en la reunió del Consell Directiu del centre, celebrada el passat 30 de novembre. Fort, que fou regidor de l’Ajuntament, és un actiu col·laborador del CEM.

El Centre d'Estudis Molletans ha dut a terme, entre el desembre de 2010 i l’abril d’enguany, la tasca d’aplicació del nou reglament del CEM, aprovat pel Ple municipal l’any 2009. Un dels objectius importants d’aquest nou reglament era la posada al dia de la llista de col·laboradors.

Arran d’aquesta renovació s’ha constituït un Consell Assessor, format per tots els col·laboradors que han renovat la voluntat de continuar col·laborant, i un nou Consell Directiu, que inclou quatre col·laboradors triats com a representants pel Consell Assessor. El nou Consell Assessor es va constituir el passat 26 d’octubre i hi han entrat a formar part persones que en el decurs d’aquest procés de renovació del CEM havien manifestat la voluntat d’entrar-hi a col·laborar.

D'artífex a director, sempre col·laborador

Oriol Fort va ser regidor de l’Ajuntament de Mollet entre els anys 1991 i 2007. Entre diverses responsabilitats relacionades amb el camp de la cultura, la comunicació, la solidaritat i les relacions institucionals, Fort va ser l’artífex de la creació del Centre d’Estudis Molletans, a partir de la voluntat de l’Ajuntament i la Parròquia de Sant Vicenç de tirar endavant aquest ens destinat a la dinamització i la divulgació dels estudis sobre Mollet i el Baix Vallès.

Un cop va deixar la responsabilitat de regidor, Fort ha continuat molt vinculat al CEM i n’ha estat un col•laborador molt actiu. Ha participat en cicles de conferències, ha estat ponent en les Jornades del CEM del 2009, sobre  religions, integració i convivència i va fer la ponència de presentació del número 26 de la revista Notes.

Edicions locals