El Nadal arriba després del pont

Encesa de l’enllumenat de Nadal i inauguració de la Fira de Nadal i Reis aquest divendres a la tarda.

El proper divendres, 9 de desembre, els comerciants i l’Ajuntament de Mollet donen el tret de sortida a la campanya de Nadal amb la tradicional encesa de l’enllumenat dels carrers. Enguany, aquest acte es farà a l’avinguda de la Llibertat, on s’hi instal·larà la Fira de Nadal.

L’encesa del tradicional enllumenat nadalenc es farà coincidir amb la inauguració de la Fira de Nadal i Reis, amb productes de decoració nadalenca i de regal. Aquesta fira enguany s’instal·larà a l’avinguda de la Llibertat, davant del Mercat Municipal, i s’hi estarà fins el 5 de gener. L’horari de la fira serà de 10 del matí a 9 del vespre.

Enllumenat de Nadal

Des de ja fa uns anys, tota la il·luminació a la ciutat és de baix consum. L’Ajuntament sempre ha col·laborat amb els comerciants fent-se càrrec del consum elèctric d’aquesta il·luminació i d’una part del cost de la instal·lació. Els carrers que lluiran enllumenat de Nadal són els mateixos que l’any passat però amb una incorporació: la plaça de Joan Abelló.

Carrers il·luminats: Anselm Clavé, Berenguer III, Barcelona, pl. Prat de la Riba, Mercat Municipal, Rafael Casanovas, Jaume I, Gaietà Vínzia, rambla Nova, Gaietà Ventalló, Ramon Casas, rambla Balmes i plaça de Joan Abelló.

Com ja es va fer l’any passat, l’encesa s’ha retardat uns dies (altres anys s’encenien el cap de setmana d’abans de la festivitat de la Constitució) amb la voluntat d’estalvi econòmic i elèctric.

Agromercat

L’encesa de l’enllumenat de Nadal i la inauguració de la Fira, coincidiran aquest any amb la instal·lació a la ciutat de l’Agromercat. Aquesta és una fira d’abast comarcal de productes agroalimentaris de qualitat i autòctons, que itinera durant l’any per diversos municipis. A Mollet, l’Agromercat estarà a la rambla Nova divendres a la tarda i dissabte durant tot el dia.

Edicions locals