El Museu Abelló inaugura avui l'exposició Molletart’11

Durant l'acte també s'inaugurarà L’Observatori, d’Helena Pielias.

Avui dijous 15 de desembre, el Museu Abelló acollirà la inauguració de l’exposició Molletart’11. Memorial Cesc Bas, formada per l’obra de joves artistes plàstics seleccionats pel jurat d’aquesta edició del certamen. També s’inaugurarà l’exposició L’Observatori, d’Helena Pielias que fou la guanyadora del Molletart del 2009.

Els artistes que han estat seleccionats i que mostraran la seva obra des del proper 15 de desembre fins al 7 de març són: Carles Azcón, Alejandro Santafé, Daniel Fuster i Pere Vilardebò. Entre aquests artistes, el jurat proposarà la persona que més destaqui de totes les seleccionades per a fer una exposició individual, que s’estrenarà coincidint amb la propera edició de la Molletart, i li oferirà una beca per assistir a la QUAM 2012, a càrrec del Programa d’arts visuals de l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona.

L’Observatori, d’Helena Pielias

El mateix dijous, també s’inaugurarà l’exposició de l’artista Helena Pielias, que fou proposada pel jurat del certamen 2009 entre els participants. En l’exposició L’Observatori, Pielias ha treballat diversos llenguatges artístics tot interrelacionant el de la fotografia i el de la pintura, a més d’exposar també un vídeo. (Adjuntem informació de l’exposició L’Observatori).


El certamen Molletart es va celebrar per primera vegada l’any 1993. A partir del 1995, amb la mort de l’artista molletà Cesc Bas, va prendre el nom de Memorial Cesc Bas.


Consulta el catàleg d'Helena Pielias sota aquestes línies en format PDF.

Edicions locals