El Recanvis Gaudí signa la millor actuació del curs (96-104)

Els de Pau García van reivindicar-se a la pista del Collblanc-Torrassa.

Bàsquet total. Un gran Recanvis Gaudí, un dels millors de la temporada, va superar en un partit trepidant al Collblanc-Torrassa. La victòria permet al Mollet pujar fins a la segona posició.

Malgrat la recent derrota a la semifinal de la Lliga Catalana contra el Santfeliuenc, l'equip molletà va saber reaccionar i va tombar a un dels conjunts més forts de la categoria. Els de Pau García només van perdre el primer quart (22-18), ja que després va arribar un festival ofensiu que va ser favorable al Mollet gràcies a l'encert en el tir exterior de Jonathan Ramírez (6/13) i Albert Ferrer (4/4). Els visitants no van aixexar el peu de l'accelerador i van dominar el segon període, però algunes imprecisions van permetre als locals escurçar distàncies al descans (43-44). 


A la represa, el Mollet va mostrar la seva millor versió tant en atac com en defensa. Els de Pau García van agafar avantatges de fins a 12 punts, però no van poder sentenciar el xoc al tercer període (71-80). Malgrat l'intent de remuntada del Collblanc-Torrassa als darrers deu minuts, els molletans van saber mantenir l'avantatge per sumar la novena victòria de la temporada. En la propera jornada, el Recanvis Gaudí rebrà al líder Santfeliuenc (dissabte, 19.45h).


Visita del líder


La setmana vinent el Pavelló de Plana Lledó presentarà una gran entrada per veure el duel entre els dos primers classificats. L'equip de Pau García voldrà guanyar per primera vegada a la història al Santfeliuenc, conjunt que va eliminar el passat dimarts als molletans de la Lliga Catalana.


Estadístiques del partit

Edicions locals