L'Hospital demana a Salut més recursos de cara el 2012

Tot i que el balanç 2011 és positiu, la direcció va assegurar que si el pressupost es retalla o es manté en 53 milions d'euros s'hauran de reduir, o fins i tot tancar, alguns dels serveis actuals.

L’Hospital de Mollet ha tancat el primer any sencer en el nou centre en positiu tot i que la seva direcció ha demanat al departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que incrementi el pressupost del 2012 ja que si aquest fos retallat o congelat, l’Hospital es veuria obligat a reduir, fins i tot tancar, alguns dels serveis actuals.

El pressupost 2011 de l’Hospital de Mollet ha estat de 53 milions d’euros després de la retallada del 15% que va patir durant el primer trimestre. “Tenim l’expectativa que el pressupost creixi, si es retalla tindrem moltes dificultats”, va admetre el director de l’Hospital, Jaume Duran, en una roda de premsa a l’auditori del centre sanitari.

El vicepresident del Consorci Sanitari i alcalde de Mollet, Josep Monràs, va afirmar que “fer més amb menys diners no és possible el 2012”. A més, va anunciar haver tingut una conversa amb el conseller de Salut, Boi Ruíz, on aquest li va reconèixer la professionalitat dels treballadors de l’Hospital de Mollet. “El conseller és conscient de la bona gestió i que amb menys recursos no podrem aportar els mateixos serveis. El que fa bé la seva gestió no ha de pagar els plats trencats”, va apuntar Monràs.

Edicions locals