Mollet ja té jocs en català

El programa Jocs en català del Consorci per a la Normalització Lingüística té per objectiu l’extensió de l’ús del català per mitjà del joc i les joguines.

Mollet ja té el catàleg de Jocs en català 2011-2012. En podeu trobar a Abacus Cooperativa, Drim, Esports Escuin i Supermercat L’Esclat, establiments col·laboradors del programa Jocs en català.

El catàleg conté una relació de joguines i jocs en català agrupats segons el tipus de joc (puzles, jocs de taula, ordinadors, jocs multimèdia i altres joguines), amb indicació de l’edat dels destinataris, el fabricant i una breu descripció de cada joc.

El programa Jocs en català del Consorci per a la Normalització Lingüística, iniciat l'any 1997, té per objectiu l’extensió de l’ús del català per mitjà del joc i les joguines. Aquest ús és pensat per sensibilitzar d’una banda els fabricants i els venedors de jocs i joguines, i de l’altra els pares i mares i les entitats que els representen, tot a partir del joc i dels infants com a transmissors de la voluntat i la necessitat de jugar en català.

Edicions locals