ICV-EUiA demanarà l’obertura de la residència per a discapacitats al ple

El grup municipal presentarà dues mocions i rebutja “la campanya de multes als ciutadans molletans per protestar”.

El grup municipal d’ICV-EUiA ha presentat dues mocions al proper Ple del mes de desembre que es realitzarà el dilluns dia 19.

Una de les mocions demana la pronunciació del Ple Municipal per tal que la Generalitat de Catalunya doti de més recursos a l’Hospital de Mollet. ICV-EUiA vol que “es compleixin els compromisos de la Generalitat de dotar de més recursos per fer front a aquesta nova realitat des de gener de 2011, i que està afectant a la qualitat dels seus serveis”.

D’altra banda, els ecosocialistes plantegen una altra moció per la que s’exigeix a Benestar i Família la posada en marxa de la residència de discapacitats de la Vinyota. “Des de fa uns mesos les obres estan finalitzades, però la Generalitat encara no l’ha posat en marxa. No volem que aquest servei es vegi oblidat”, expliquen.

‘Rebuig de la campanya de multes per protestar’

El Grup Municipal valora molt negativament l’onada de multes per "incivisme" que l'Ajuntament ha posat en marxa contra veïns per actes de protesta com penjar cartells, usar un megàfon o pintar un mur.

ICV-EUiA considera un greu error per part del govern municipal aquesta campanya de multes econòmiques “quan el que haurien de fer els governants és escoltar a la ciutadania i obrir portes de diàleg i més canals de participació”. A més, els ecosocialistes asseguren que “és un contrasentit que el mateix govern socialista volgués tancar aquesta polèmica abans de l'agost i ara ens assabentem que alguns dels participants a la protesta estan sent castigats”.

Edicions locals