La Sarsuela de Mollet escalfa la gola per la Festa Major d’Hivern

Antologia de la Sarsuela diumenge al Casal Cultural i dimarts a l’Escola Joan Abelló.

Com cada any per aquestes dates, el Fòrum Abelló – Sarsuela de Mollet representarà aquest diumenge 18 de desembre una antologia de Sarsuela amb diferents temes. El Casal Cultural acollirà a les 18 hores aquesta actuació on podran escoltar temes com ‘El Sembrador’, ‘Coro de Bohemios’, ‘La Jota de la Dolores’, ‘No puede ser’ o ‘Pirineu’. El preu de l’entrada és d’un euro.

La sarsuela molletana continuarà escalfant motors amb una altra actuació dimarts a l’Escola Joan Abelló, espai on assaja el grup, a les 19 hores.

D’altra banda, el Fòrum Abelló – Sarsuela de Mollet ja prepara l’opereta de ‘Marina’ per la festa Major d’hivern i la celebració de Sant Vicenç. Una obra de tres actes que durarà unes dues hores. Aquest any es tracta d’una coproducció amb Amics de la Sarsuela de Gràcia. En total, unes 50 persones treballen per aquesta representació més una quinzena de músics.

A partir del 21 de desembre al quiosc de la plaça Catalunya de 18h a 20h podreu comprar les entrades anticipades a 15 euros. A la taquilla serà de 18 euros. També es podrà comprar l’entrada per al concert d’any nou que tindrà lloc el dia 1 de gener a les 18 hores a l’església de Sant Vicenç.

Edicions locals