'Paisajismo' publica un reportatge sobre la remodelació del parc de Can Mulà

La revista professional publica un reportatge sobre la remodelació del cèntric parc molletà.

La remodelació del parc de Can Mulà de Mollet és objecte d’un ampli reportatge en el darrer número de la revista Paisajismo, una publicació tècnica que tracta temes d’interès per als arquitectes paisatgistes. La revista destaca la transformació de la imatge del parc i la integració en el teixit urbà que va suposar la nova tanca perimetral.

La remodelació del parc de Can Mulà es va inaugurar a principis de l’any 2010 i va suposar la substitució total de la tanca perimetral, l’adequació dels accessos per fer-los accessibles i la construcció d’una nova entrada principal per la zona dels Quatre Cantons.

Tal com explica el reportatge, el més destacat de l’actuació municipal va ser la col·locació d’una nova tanca en substitució de l’anterior tancat, irregular i que impedia la visibilitat del parc des de l’exterior. La nova tanca, d’acer corten amb perfils vegetals retallats, dóna transparència al parc i l’integra visualment en el teixit urbà. A més, va suposar un canvi radical en la imatge del parc, ara molt més moderna i amable.  

Un altre element destacat del parc de Can Mulà que destaca el reportatge és l’exposició del menhir neolític al jardí literari annex a la Biblioteca, que aporta un nou element de reclam per visitar el parc.

El text i les fotografies del reportatge estan signats per Josep Maria Mompín, Cap de Serveis de Qualitat Ambiental de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Paisajismo és una revista tècnica que tracta els diversos temes d'interès per l'arquitecte paisatgista en profunditat. La publicació pretén ser un punt de referència on es reflecteixin els progressos del paisatgisme i les inquietuds dels professionals, per tal de contribuir al creixement del sector.

Edicions locals