Programació especial a Ràdio Mollet pel Nadal

Els grups municipals interpretaran contes i nadales a l'Espai del portaveu.

Ràdio Mollet adaptarà la seva graella de programació en les dues properes setmanes per un contingut molt més nadalenc. Destaca l’emissió d’un espai de contes i nadales interpretats pels grups municipals en la franja horària de l’Espai del portaveu (de dilluns a divendres, a dos quarts de dues i a dos quarts de vuit del vespre). Així, on normalment els polítics valoren diferents temes de l’actualitat municipal, per Nadal els podrem escoltar explicant contes o cantant nadales.

El dijous 5 de gener, Ràdio Mollet oferirà un programa especial a partir de les sis de la tarda per retransmetre en directe de la cavalcada de Reis. En aquesta ocasió, l’emissora comptarà amb la col·laboració de l’equip del programa esportiu, El Coliseum.

També el Patge Xumet visitarà els estudis de Ràdio Mollet i oferirà als més menuts històries sobre l’Orient, la terra dels Reia Mags. Aquestes narracions es podran escoltar el dia 26 de desembre, a dos quarts de dues i el dia 6 de gener, a dos quarts de sis de la tarda.

El dia de Sant Esteve, s’emetrà un programa especial Poetes Grans 2011, on es recolliran els poemes de l’edició d’enguany d’aquesta trobada poètica llegits pels seus propis autors. Aquest programa especial s’emetrà dilluns, 26 de desembre, a dos quarts de dotze i a les set de la tarda.

Finalment, l’emissora municipal oferirà novament la possibilitat de sentir el muntatge Mar i Cel de la companyia de teatre Dagoll-Dagom, emesa per la Xarxa COM Ràdio per a totes les emissores consorciades. Aquest muntatge serà emès la diada de reis a dos quarts de dotze del matí.

També els programes realitzats per col·laboradors de Ràdio Mollet i entitats han previst la realització de programes especials per aquestes dates. Aquest és el cas dels programes musicals On Dance i Don’t fear the beat, entre d’altres. També el dia 1 de gener es farà l’emissió d’un especial, Festival d’Orquestres, realitzat per en Santi Valldeoriola, en substitució de l’habitual, Panorama musical.

La programació habitual de l’emissora es reprendrà a partir del dia 9 de gener.

Edicions locals