Els municipis del Consorci Teledigital Mollet aposten fermament per Vallès Visió

Lavínia ha estat la guanyadora del concurs públic de producció davant la proposta d'Antena Local, que també hi optava.

En la darrera reunió del Ple del Consorci Teledigital Mollet, tots els municipis que l'integren, llevat de Vilanova que l'abandonarà voluntàriament a final d'any, van voler deixar palès la necessitat de seguir apostant per Vallès Visió com la televisió de referència del Baix Vallès pel seu paper vertebrador de la societat a la que dóna cobertura.

En el Ple, fet divendres a la tarda a Mollet, també es va donar a conèixer que la productora Lavínia ha estat la guanyadora del concurs públic de producció davant la proposta d'Antena Local, que també hi optava. L'oferta de Lavínia, que ja s'encarrega ara de la producció, conté tot un seguit de millores programàtiques que permetran oferir més temps d'informació i, a més, també s'emetrà un nou espai de reportatges sobre l'actualitat dels vuit municipis consorciats.

Tot i la major oferta, Lavínia ha rebaixat el cost de producció del canal i, finalment, el pressupost del Consorci Teledigital Mollet serà de 972.000€ per tot l'any, que ve enfront del 1.280.000€ d'aquest any. Més de 308.000€ menys que representa un estalvi superior al 25 % del cost de Vallès Visió. Pel president del Consorci, Josep Monràs, "la combinació de la reducció del 25% del pressupost combinat amb una major producció del canal és una excel·lent dada que farà projectar encara més el nostre canal de TV".

Durant el Ple, els seus membres també van voler fer constar l’excel·lent tasca que desenvolupen els professionals d'aquest mitjà i que ha comportat que Vallès Visió sigui el mitjà de referència informatiu del Baix Vallès. Per a Monràs, "és evident que la connivència entre la ciutadania i la nostra TV és cada dia major i s'ha consolidat definitivament en el servei públic imprescindible per rebre la informació de proximitat de tot el Baix Vallès. Totes les entitats esportives, culturals i associatives de la zona han trobat el seu lloc per difondre visualment les seves activitats".

Edicions locals