Monràs rep el mestre flequer Andreu Llargués

La Generalitat li ha atorgat la Medalla al Treball President Macià al flequer molletà.

Aquest matí, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha rebut el forner molletà Andreu Llargués, a qui ha traslladat la felicitació de tot l’Ajuntament per haver estat guardonat recentment amb la Medalla al Treball President Macià, que atorga la Generalitat de Catalunya.

Les Medalles al treball President Macià són un reconeixement als treballadors, treballadores, empreses i entitats que s’han distingit per la dedicació, la constància i l’esperit d’iniciativa en el treball.

En la trobada amb l’alcalde, Llargués s’ha mostrat molt emocionat amb el reconeixement:"Com a molletà el més apreciat és el reconeixement de la teva ciutat. A casa sempre és a casa”. Llargués també ha explicat que els diferents reconeixements que ha rebut recentment els dedica a tota la professió i que vol que serveixin per donar més visibilitat a la seva reivindicació per un pa de qualitat.

Andreu Llargués comença la seva activitat professional com a forner al capdavant del negoci familiar, a Mollet. El 1993 és nomenat president del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, càrrec que aconsegueix gràcies a la qualitat del seu treball i a la seva defensa pels drets i dels interessos de la tasca dels forners. El 1996 es vincula a la Unió Internacional de Fleca i Fleca-pastisseria (UIB ), des d’on porta a terme la lluita per promoure els interessos del sector. Ha estat escollit Forner Mundial de l’Any 2012 per la Unió Internacional de Fleca i Fleca-pastisseria (UIB), entitat que agrupa professionals d’arreu del món.

Edicions locals