Joan Josep Nuet participa a l'Assemblea Local d'EUiA Mollet

El diputat posa a la disposició el seu escó a la càmera baixa per tal de donar veu als assumptes que afectin al municipi.

Esquerra Unida i Alternativa de Mollet ha celebrat aquest dimecres la seva tradicional Assemblea Local de fi de curs polític en la que els seus militants i simpatitzants es reuneixen per tal de fer un balanç del que ha estat políticament l’any 2011.


La reunió ha comptat amb la participació destacada del membre de la direcció nacional d’EUiA i nou diputat al Congrés al grup d’Izquierda Unida, Joan Josep Nuet, que acaba d’arribar a Catalunya després d’haver participat els darrers dies a Madrid en el debat d’investidura del nou president del govern espanyol.
 
En la seva intervenció, Nuet ha advertit de "la bateria de retallades en drets socials que està preparant en aquests moments el nou govern del PP, entre elles una nova reforma laboral, que afectaran especialment a les classes populars més desfavorides i vulnerables. Penso que és una nova manera de fer pagar la crisi als qui no l’han provocat, en la línia del que ha vingut fent en el darrer any el govern de la Generalitat de Catalunya encapçalat per CiU, el qual ha anunciat noves retallades en les darreres setmanes".
 
En aquest sentit, Nuet ha assegurat que "s’obre un nou temps polític per la coalició ICV-EUiA a Catalunya, la qual ha de fer un nou pas cap endavant i ser capaç d’aglutinar als ciutadans i moviments de l’esquerra alternativa en defensa dels drets socials i del sistema públic, pilars de l’estat del benestar". El diputat d’EUiA considera necessari en aquests temps una forta mobilització social per mostrar el rebuig de la societat al que considera com "atemptats a la concepció social de l’estat, els quals ens retrotrauen socialment a la situació de vàries dècades enrere".
 
Finalment, Nuet ha valorat positivament la feina que ha vingut duent a terme EUiA Mollet i s’ha ofert a donar veu a través del seu escó al Congrés de les principals reivindicacions que afecten al nostre municipi.

Edicions locals