El primer nadó del 2012 neix a l'Hospital de Mollet

La criatura es diu Diana i ha pesat 3,220 quilos.El primer nadó de l'any és una nena que es diu Diana i va néixer a la segona campanada del 2012 a l'Hospital de Mollet del Vallès, segons ha informat el Departament de Salut de la Generalitat. La criatura, que va pesar 3,220 quilos, va treure el cap amb la primera campanada de mitjanit. Els pares de la nena, David Sellan i Erika Pérez, són equatorians i van arribar a Catalunya fa nou anys. Des de fa uns mesos viuen a Mollet amb el seu altre fill Daniel, de 2 anys.


El conseller de Salut, Boi Ruíz, va visitar l'Hospital de Mollet per felicitar als pares del nadó i obsequiar-los amb un ram de flors. L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, també va voler ser present en aquest clàssic del primer dia de l'any. Ruíz va destacar la importància del creixement de la natalitat perquè el pogrés del país estigui assegurat. L'alcalde i el conseller van estar acompanyats en tot moment pel director de l'Hospital, Jaume Duran, i pel president del Patronat de la Fundació Sanitària de Mollet, Martí Fabré.


El naixement de la primera catalana del 2012 va tenir lloc al servei de ginecologia de l’Hospital de Mollet que va ser recentment guardonat amb el premi Hospitals TOP 20 que reconeix la qualitat dels vint millors centres hospitalaris de l’estat espanyol.


La Diana és el primer nadó nascut a Catalunya l’any 2012 i, per les informacions que disposa el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, tot apunta que també ha estat el primer nadó de l’estat espanyol.

Edicions locals