Els Reis d'Orient impregnen de màgia la ciutat

Enguany les carrosses dels tres Reis Mags i les del seu seguici estaran decorades amb elements de la mitologia grega i romana.

El proper dijous 5 de gener els Reis Mags arribaran a Mollet i desfilaran pels carrers en la tradicional cavalcada. Com és habitual, els Reis Mags arribaran a l’Estació de França amb el tren de les 18.21h. Allà els esperaran les carrosses i els patges per iniciar el recorregut per la ciutat.

Recorregut i carrosses

El recorregut de la cavalcada serà el mateix dels darrers anys (c. Berenguer III,  pl. Catalunya, av. de la Llibertat, pl. Major, av. de la Llibertat, av. de Badalona, av. de Burgos, av. de Jaume I i av. d'Antoni Gaudí).

Així mateix, el lliurament de les claus de la ciutat es farà a la plaça Major, davant la Casa de la Vila. A les 19,15h aproximadament, l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, rebrà a Ses Majestats acompanyat de sis nens i nenes nascuts l’any 2006, escollits per sorteig del padró. Ells tindran l’honor de lliurar les claus de totes les cases de la ciutat als Reis Mags.

La cavalcada estarà formada per les següents carrosses: el Patge Xumet, la carrossa de l’estrella, el Carter Reial, les tres carrosses dels Reis i les tres carrosses del seu seguici, el Trenet de Nadal de Mollet Comerç i la carrossa del carbó. Com sempre, també hi col·laboren la Banda de Joves Músics i els tambors del Centro Cultural Andaluz i el Centre Cultural Aragonés de Mollet.

Enguany les carrosses dels tres Reis Mags i les del seu seguici estaran decorades amb elements de la mitologia grega i romana.

Caramels aptes per a celíacs

De tots els caramels que des de les carrosses es llencen als nens i nenes, els 1.500 quilos que compra l’Ajuntament són aptes per a persones celíaques, sense gluten i amb colorants naturals. Perquè la ciutadania pugui identificar-los, els caramels de l’Ajuntament són rodons, petits i embolicats en paper transparent.

Bus urbà gratuït i canvi d’itinerari

El servei de bus urbà modifica el seu recorregut mentre duri la cavalcada, per no interferir en el seu trajecte. Els vehicles del bus sortiran de la plaça de Can Borrell i arribaran fins a la rotonda de Can Fàbregas pel seu recorregut habitual, però a partir d’allà, el recorregut serà el següent: rbla. Pompeu Fabra – Enric Morera – Av. Gaudí – c. Lluís Millet – c. Picasso – c. Enric Morera – c. Granollers – av. Parc – av. Rívoli. Fins que duri la cavalcada i els talls de trànsit que modifiquen el recorregut habitual del bus urbà, el servei serà gratuït.

Carter reial


Els dies 2, 3 i 4 de gener, els infants de Mollet podran lliurar al Carter Reial la carta que han escrit als Reis. El Carter Reial, organitzat per l’Associació Mollet Centre Comercial, estarà de 2/4 de 6 de la tarda fins a 2/4 de 9 del vespre, a la rambla Balmes.


Consulta el mapa del recorregut de la Cavalcada.

Edicions locals