El CF Mollet UE, a continuar sumant

El grup d'Albert García confia en guanyar diumenge al Sant Cristobal.

El primer equip del CF Mollet UE va tornar als entrenaments el passat 27 de desembre per preparar l'enfrontrament a casa contra el Sant Cristobal.

Abans de començar la sessió preparatòria, Albert García va posar als seus jugadors un vídeo sobre el triomf de la selecció espanyola al Mundial de Sudàfrica. El gran gruix de la plantilla va realitzar una entrenament suau, excepte Silver, Alberto i Cristian, que es van exercitar al marge.

L'equip molletà no només ha sumat 31 de 42 punts possibles en la seva estrena en Primera Catalana, sinó que també ha guanyat als camps de dos històrics del futbol català com Figueres o Palamós. A més, els d'Albert García van encadenar vuit victòries consecutives i van liderar la classificació durant cinc jornades.

El CF Mollet UE és segon del grup 1 de Primera Catalana a només un punt del Figueres. Cal destacar que els molletans tenen cinc punts de marge respecte el tercer classificat, el Vilassar. El rival de la propera jornada és el Sant Cristobal, un conjunt que es troba cinquè a la taula amb 25 punts i un bagatge de vuit victòries, un empat i cinc derrotes.

Edicions locals