La Molletense cerca la regularitat en el 2012

L'equip d'Antonio Filgaira necessita encadenar bons resultats per escalar posicions.

La Molletense ha acusat el salt de categoria de Primera Territorial a Segona Catalana. Als d'Antonio Filgaira els està costat més de l'esperat assolir una certa regularitat de joc i resultats que permeti escalar posicions a la classificació. L'equip està instal·lat en la zona baixa de la taula i necessita sumar de tres en tres el més aviat possible.

Uns dels incovenients que estan patint els blanc-i-blaus és el gran número de jugadors expulsats que han tingut en els primers mesos de competició. De fet, el capità de l'equip, Jordi Fernández, assegura que "la clau per sortir de la part baixa és acabar els partits amb 11 jugadors. Des de que va començar la temporada ens expulsen cada diumenge a diversos futbolistes i això ens dificulta  els partits. Els rivals saben que som un equip temperamental i ens busquen les pesigolles. El que hem de fer és intentar jugar més tranquils".

La Molletense és tretzena amb 13 punts, però es troba a només cinc punts del colista, la Penya Barcelonista Anguera. El proper rival dels molletans és el Vilassar de Dalt, un dels conjunts amb més números per pujar de categoria. I és que maresmecs són tercers a només tres punts del líder, el Canyelles.

Edicions locals