Abdul El Bouchikhi, segon a la Sant Silvestre de Canovelles

L'atleta del Club Atlètic Mollet va completar la cursa en 34'20''.

Canovelles va acomiadar l'any 2011 amb la cinquena edició de l'emblemàtica cursa Sant Silvestre de Canovelles, organitzada per l'associació esportiva Ovelles Marxacans.


Al voltant d’uns 1000 atletes van matinar, el passat 31 de desembre, per participar en l’última cursa de l’any, la Sant Silvestre. Una participació que va superar la de l’any anterior, amb uns 800 corredors i corredores.

A les 11 del matí es va donar el tret de sortida a la cursa, al pavelló municipal Tagamanent, on també es van instal·lar una carpa amb els obsequis i les begudes per als participants i un escenari per rebre als tres primers classificats. Els atletes van recórrer carrers urbans i també diverses zones rurals del municipi. Un complet recorregut per Canovelles amb trams plans i amb algun que altre desnivell que els atletes van saber superar, no obstant, amb èxit.

Al cap de només mitja hora ja van començar a arribar els primers corredors. Jordi Martos (Club Atletime Canovelles), va arribar el primer a la meta en només 33 minuts i 56 segons; Abdelai El Bouchikhi (Club Atletisme Canovelles) va arribar segon en 34 minuts i 20 segons i Pedro López (Club Atletisme Mollet) es va classificar en tercera posició amb un temps de 34 minuts i 49 segons.

Edicions locals