Els socialistes molletans acaben el 2011 més solidaris que mai

La darrera campanya ‘Si no t’ha tocat la grossa... et regalem salut! ha repartit 10.000 compotes de fuita a ciutat de tot el Vallès Oriental.

Els socialistes molletans, joves, militants i simpatitzants, han estat actius col·laboradors en projectes i iniciatives socials impulsades a la ciutat i al conjunt del Vallès.

Primer, va ser la campanya de tres recollides de roba, en conjunt van sumar 1.000 kg, pels Serveis de Roba Social de Càritas-Mollet i l’Església Evangèlica de Mollet, feta a la primavera i tardor de 2011. En segon lloc, la setmana passada es va fer l’aportació de joguines noves a la campanya de Nadal de Creu Roja-Mollet. En tercer lloc, aquesta setmana el grup municipal socialista, integrat pels 12 regidors socialistes, van aportar més de 750 euros per a la compra d’aliments bàsics pel Banc social d’aliments de Mollet.

Finalment, cal afegir la donació, del passat 28 de desembre de fruita en compota, aconseguida pels joves socialistes, també pels punts de recollida del Banc d’aliments de Mollet. Aquesta darrera campanya solidària i saludable, “Si no t’ha tocat la grossa... et regalem salut!, ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’entitat vallesana Mexcla’t i la Joventut Socialista de Catalunya al Vallès Oriental, entitat política juvenil dirigida pel molletà Sergi Garcia  amb l’empresa Stadium Innovation. Aquesta campanya farà possible la distribució de 10.000 compotes de fruita a diferents ciutats del Vallès.  

En el cas de Mollet, els productes aniran als magatzems del Bancs d’Aliments de la Taula d’Entitats Socials, amb seu a Caritas i l’Església Evangèlica. Amb aquesta distribució solidària de fruita envasada, els joves socialistes volen iniciar l’any 2012 amb solidaritat i salut per a molta ciutadania.

Edicions locals