Radical 360, una botiga sobre rodes

Avinguda Jaume I, número 141 de Mollet.


Radical360.com va néixer fa prop de dos anys a la xarxa, és a dir per la venda online. En aquest període de temps, Radical360.com s’ha posicionat molt bé a nivell de tot l’Estat ja que es tracta de la primera botiga online exclusiva en scooter (patinets) i tot allò relacionat amb aquest vehicle/joguina.

El passat mes de setembre, Radical360.com va obrir la primera botiga a Mollet del Vallès (Av. Jaume I, 141) amb un concepte clar: “volem que el client compri qualsevol cosa i s’ho pugui muntar en el propi taller de la botiga” explica l'equip de Radical360.com . La zona del taller compta amb una pantalla on es projecten diferents vídeos explicatius sobre aquest món, per molts, desconegut.

D’altra banda, Radical360.com també organitza cada mes un clínic de mecànica i diferents aspectes relacionats amb el món de l’scooter. També es faran cursos que aniran a càrrec de diferents ryders de primer nivell estatal. Aquests cursos consistiran en visitar dos o tres pistes perquè aquests experts ensenyin tot el que saben als interessats.

Pel que fa al producte, Radical360.com treballa amb les millors a nivell internacional, la majoria nord-americanes i australianes: Blunt, District, Madd, French i Phoenix entre altres. A banda dels scooters, també hi trobareu tot tipus de recanvis i peces per muntar-te el teu patinet al teu gust.

Properament, Radical360.com tindrà també a la seva botiga qualsevol mena d’article relacionat amb el món del Freestyle.

Més informació
Edicions locals