‘Grieta en la Oscuridad’ en fase de pre-producció

El curtmetratge, que es rodarà en part a Mollet, obre la seva pàgina a Verkami.

“Grieta en la Oscuridad”, el proper projecte de Noctambule Cinema, es troba en aquests moments en plena fase de pre-producció. El curtmetratge compta amb un gran equip professional i amb actors de primera línia, entre els que destaquen els seus protagonistes: Roger Berruezo (“Gavilanes”, “Águila Roja”), Ferrán Rañé (“El Cor de la Ciutat”, “Doctor Mateo”) i Jordi Cadellans (“La Riera”, “Amar en tiempos revueltos”). Està previst que el rodatge comenci al mes de març i aquest tindrà lloc entre Barcelona i Mollet del Vallès.

Durant aquesta fase prèvia al rodatge, la productora tancarà les últimes localitzacions i organitzarà als diferents departaments, així mateix s’iniciaran els primers assajos amb els actors i començarà a treballar-se la banda sonora. El guió, de Maria Costa Rocher, és un thriller que ens acosta a la vida d’en Carlos, un brillant i jove escriptor que intenta esbrinar què ha passat amb el seu antic mentor.

Es tracta del segon projecte del director Xavi Rull, després de l’èxit de “Daniel” (drama fantàstic avalat per la Fundació Josep Carrera contra la Leucèmia), que en l’actualitat es troba en fase de post-producció.

Com a part d’aquesta pre-producció, “Grieta en la Oscuridad” també obre la seva pàgina a la web Verkami, la funció de la qual serà fer partícip del projecte a qui ho vulgui i permetre formar part de la seva producció. Aquesta col·laboració es realitzarà mitjançant petites inversions de diferents xifres, cadascuna recompensada amb material exclusiu del curtmetratge o amb la possibilitat de ser sponsor o productor associat.

La productora es marca l’objectiu d’aconseguir, amb l’ajuda del seus seguidors, arribar i superar els 1.500 euros de la meta de Verkami, per poder així ajudar al finançament d’un curtmetratge al que s’ha dedicat el màxim esforç i dedicació durant aquests tres últims anys.

Veure tràiler

Edicions locals