L’Ajuntament desmenteix algunes explicacions d'Abertis

El consistori molletà desmenteix algunes de les explicacions que l'empresa està oferint als usuaris del peatge.

L’Ajuntament de Mollet desmenteix enèrgicament les explicacions que la concessionària d’autopistes Abertis estaria oferint als usuaris, segons les quals, la supressió de la gratuïtat del peatge de la C-33 correria a càrrec de la Generalitat i del consistori molletà.

L’Ajuntament de Mollet vol aclarir que es tracta d’una informació totalment errònia ja que "no té competències sobre la política de preus i descomptes en els peatges". De fet, el consistori molletà assegura que "l’Ajuntament ha lluitat històricament per aconseguir la supressió del peatge de Mollet amb els agents socials i econòmics del territori". A més, en les darreres setmanes, l’alcalde Josep Monràs ha liderat la campanya per demanar a la Generalitat que rectifiqui les noves polítiques de descomptes en els peatges, que han suposat la supressió de la gratuïtat del peatge de Mollet per a la mobilitat obligada.

En aquest sentit, Monràs va reclamar a la Generalitat que es replantegés la proposta i que no modifiqués les condicions de gratuïtat al peatge de la C-33, el mateix dia que la Generalitat va fer pública la nova política. Tot seguit, el dia 22 de desembre, l’Ajuntament de Mollet va mobilitzar les associacions d’industrials, de transport, sindicals i econòmiques del territori que van reclamar per carta al conseller de Territori i Obres Públiques que mantingués les condicions de gratuïtat per al peatge de Mollet que s’aplicaven fins aleshores.

Una vegada més, a través d’aquest comunicat, l’Ajuntament de Mollet demana que la situació de Mollet es valori de manera específica i que tornin a aplicar-se les condicions de gratuïtat que regien fins el 2 de gener. Tot i això, l’Ajuntament de Mollet no es cansarà de continuar reclamant l’eliminació total d’un peatge que considera totalment injust pels residents de Mollet i rodalies, ja que només es refereix a 8 km d’autopista.

Edicions locals