2.000 persones passen per la mostra de diorames de CiU

Important assistència de visitants solidaris a l’exposició de diorames de Nadal a la Sala Fiveller.

El passat dia 4 de gener va finalitzar l’exposició de diorames que organitza CiU Mollet. Quasi 2.000 persones la van veure durant els 10 dies que va estar oberta al públic.
 
Com cada an, es va aprofitar l’exposició per a recollir aliments per als més necessitats dins la campanya “Convergència Solidària”, els quals ja van ser entregats al Banc dels Aliments de Mollet.
 
Convergència i Unió de Mollet del Vallès vol agrair la nombrosa aportació d’aliments que persones anònimes van anar fent en el decurs de l’exposició nadalenca.


Cal recordar que aquest és el tercer any en que aprofitant la exposició, es recullen aliments dins la Campanya Convergència Solidària: "Campanya que va començar a Mollet del Vallès per primera vegada la primavera de l’any 2009, any en que mentre alguns parlaven de que no ens trobàvem en crisis econòmica, sinó en un moments de desacceleració econòmica, Convergència Democràtica de Catalunya ja es reunia amb entitats del tercer sector, desbordades per demandes d’ajuda social" expliquen des de l'organització.

Edicions locals